Γιατί αξίζει να επιλέξετε τα Χύμα Αρώματα

Γιατί αξίζει να επιλέξετε τα Χύμα Αρώματα

Ίσως μία από τις πιο συνηθισμένες ρωτήσεις στην αγορά αρωμάτων είναι γιατί Χύμα Αρώματα? Την καλύτερη απάντηση την έδωσε μία χρήστης του διαδικτύου που αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τελικά κατέληξα στο ποτέ μη λες ποτέ. Πριν από κάποια χρόνια εάν μου έλεγες κάτι τέτοιο θα σε σνόμπαρα. Η οικονομική κρίση όμως, με έκανε λιγότερο επιφυλακτική και είπα να κάνω μία δοκιμή. Πλέον έχω αγοράσει αρκετά αρώματα τύπου. Η άποψη μου είναι ότι τα καινούρια αρώματα τα οποία έχουν λίγα συστατικά αντιγράφονται με μεγάλη πιστότητα. Από την άλλη τα παλιότερα, περίπλοκα, δεν είναι τόσο πιστές αντιγραφές. Αγόρασα αρώματα για να μπορώ στην καθημερινότητά μου να ευχαριστιέμαι την κολόνια που μου αρέσει, χωρίς να λυπάμαι την κάθε σταγόνα.

Διαβάστε περισσότερες αντικειμενικές γνώμες χρηστών εδώ.

Αν και η συγκεκριμένη αναφορά τα λέει όλα, θα σας παραθέσουμε και εμείς κάποιους επιπλέον λόγους. Η όμορφη και γλυκιά μυρωδιά από τα χύμα αρώματα που αγαπάτε είναι σίγουρα ένας τρόπος για να φτιάξετε την διάθεση σας! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τα χύμα αρώματα έχουν όλο και περισσότερους υποστηρικτές.

Γιατί αξίζει να επιλέξετε τα Χύμα Αρώματα

Οι χαμηλές τιμές αντικατοπτρίζουν και την αντίστοιχη ποιότητα.

Ένας από τους κυριότερους λόγους που τα χύμα αρώματα γίνονται ανάρπαστα είναι η εξαιρετικά χαμηλή τιμή τους. Είναι γεγονός ότι τα χύμα αρώματα τα χαρακτηρίζει η χαμηλή τιμή, που αγγίζει το 1/10 της τιμής του επώνυμου. Χωρίς καμία αμφιβολία η τιμή είναι το μεγαλύτερο ατού των χύμα αρωμάτων, αλλά η διαφορά αυτή δεν αντιστοιχεί στην διαφορά της ποιότητας. Τα επώνυμα αρώματα επιβαρύνονται από έξτρα κόστη, όπως η διαφήμιση, το branding της κάθε εταιρείας και οι πολλοί ενδιάμεσοι μέχρι να φτάσει στον καταναλωτή. Όλα αυτά δεν υπάρχουν στα χύμα αρώματα και για αυτό η τιμή τους παραμένει σε λογικά πλαίσια.

Πρόσφατες έρευνες και ρεπορτάζ της Dailymail έχουν δείξει πως υπάρχει μικρή διαφορά ανάμεσα στο άρωμα που κοστίζει 5 ευρώ και σε εκείνο που κοστίζει 50 ευρώ. Επομένως τα αρώματα τύπου είναι ένας πιο οικονομικός τρόπος να αποκτήσετε την αγαπημένη σας μυρωδιά, χωρίς να ξοδέψετε τα υπέρογκα ποσά.

Τα καλύτερα χύμα αρώματα δεν διαφέρουν σε διάρκεια από τα γνήσια.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα γνήσια αρώματα έχουν την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. Αυτό είναι και το πλεονέκτημα τους. Αντίθετα, τα χύμα αρώματα φημολογείται ότι μειονεκτούν. Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό μιας και δεν ισχύει για όλα τα χύμα αρώματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν όλα τα χύμα αρώματα τύπου την ιδία σύσταση και την ιδία ποιότητα πρώτων υλών, ακόμα κι αν αποτελούν μίμηση του ιδίου αρώματος. Γνωρίζοντας αυτό, μπορείτε να αναζητήσετε αρκετές απομιμήσεις του ιδίου αρώματος και να διαλέξετε αυτή που διαρκεί περισσότερο στο δέρμα σας. Όταν θα βρείτε ένα χύμα άρωμα με ικανοποιητική διάρκεια θα διαπιστώσετε ότι η διαφορά από ένα αυθεντικό δεν είναι τόσο μεγάλη.

Γιατί αξίζει να επιλέξετε τα Χύμα Αρώματα

Τα χύμα αρώματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία επιλογών.

Φυσικά και μπορείς να βρεις πολλά αρώματα που κυκλοφορούν στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. Αλλά στις συλλογές ενός χύμα αρωματοπωλείου υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία. Τα πιο παλιά και κλασικά αρώματα μέχρι και τα πιο τελευταία είναι εκεί για να βρεις το αγαπημένο σου. Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχετε διαλέγοντας χύμα αρώματα, είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα αρώματος που σας ενδιαφέρει ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα. Με αυτό το τρόπο μάλιστα μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα αρώματα ξοδεύοντας ελάχιστα.

Posted in Αρώματα Τύπου and tagged .