SARAH JESSICA PARKER

SARAH JESSICA PARKER - logo

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Sarah Jessica Parker αρώματα πληροφορίες.

Χώρα: United States

Ο οίκος Sarah Jessica Parker έχει πολλά αρώματα στον κατάλογό του. Η παλαιότερή του έκδοση κυκλοφόρησε το έτος 2005 και η νεότερη κυκλοφόρησε το 2022 (την στιγμή που γράφουμε το κείμενο).

Η Sarah Jessica Parker είναι γνωστή για τη συλλογή των αρωμάτων της, η οποία περιλαμβάνει μια ποικιλία από εκλεπτυσμένα και μοναδικά άρωματα. Η συλλογή της Sarah Jessica Parker προσφέρει αρώματα που καλύπτουν διάφορα στυλ και προτιμήσεις.

Μερικά από τα αρώματα της Sarah Jessica Parker περιλαμβάνουν:

  1. Lovely by Sarah Jessica Parker: Κυκλοφόρησε το 2005 και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή άρωμάτα της. Έχει φρέσκες, λουλουδάτες και ζεστές νότες, συμπεριλαμβανομένων των λευκών πλατύφυλλων, του μανταρινιού και της πατσουλί.
  2. Covet by Sarah Jessica Parker: Κυκλοφόρησε το 2007 και έχει μια πιο παιχνιδιάρικη και μοντέρνα νότα, με νότες από βανίλια, μαύρο πιπέρι και μέντα.
  3. SJP NYC by Sarah Jessica Parker: Κυκλοφόρησε το 2010 και είναι ένα αρωματικό άρωμα με νότες από φρούτα, λουλούδια και γλυκά.
  4. Stash by Sarah Jessica Parker: Κυκλοφόρησε το 2016 και είναι ένα άρωμα με νότες από κέδρο, θυμίαμα, σανδαλόξυλο και μόσχο.

Αυτά τα αρώματα αποτελούν μια μικτή συλλογή που καλύπτει διάφορα στυλ και προσωπικότητες, ενθαρρύνοντας τους φαν της να βρουν το άρωμα που ταιριάζει καλύτερα με τον εαυτό τους.

Χύμα Αρώματα Τύπου Sarah Jessica Parker από την SENSES! Διάλεξε μέσα από 900+ κωδικούς από ενισχυμένα αρώματα. Βρες την καλύτερη ποιότητα στην φθηνότερη τιμή.